Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Χρυσά Κοσμήματα για τη Γιορτή της Μητέρας από το Kosmima24.gr



Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γιορτής της Μητέρας, η οποία στο μυαλό των περισσοτέρων έχει καθιερωθεί ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουν την αγάπη τους στη μητέρα τους, όλοι αναλογίζονται το δώρο που πρόκειται να αγοράσουν. Φυσικά, το Kosmima24.gr δε θα μπορούσε να μην συμβάλλει σε αυτήν τη σημαντική εορτή προς τιμή του ιερότερου πλάσματος στον πλανήτη, τη ‘μανούλα’, διαθέτοντας μία τεράστια γκάμα σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα.


Ένα δώρο προς τιμή της μητέρας δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό… Αυτό που μετράει είναι καθαρά και μόνο η κίνηση! Για τον λόγο αυτό το Kosmima24.gr έχει να σας προτείνει ιδιαίτερα χρυσά κοσμήματα σε πολύ οικονομικές τιμές, προκειμένου να προσφέρετε ένα πολυτελές κόσμημα στη σημαντικότερη γυναίκα της ζωής σας.





Ένα καταπληκτικό χρυσό κολιέ με την επιγραφή ‘μαμά’ που από χρυσό 14 καρατίων.  



Ή ένα χρυσό κολιέ 14Κ με τη λέξη ‘mommy’ θα ήταν μία πολύ πρωτότυπη ιδέα για δώρο.



Ένα πανέμορφο λευκόχρυσο κολιέ 14Κ για τις μανούλες με ένα μοτίφ κοριτσάκι. Ανάλογα με την περίσταση, το ίδιο κολιέ κατασκευάζεται και με λευκόχρυσο μοτίφ με τη φιγούρα ενός αγοριού.







Ωστόσο ένα λαμπερό χρυσό κολιέ για κάθε μέρα με την επιγραφή ‘angel’ δε θα άφηνε καμία μανούλα ασυγκίνητη. Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι μία μητέρα είναι ο φύλακας άγγελος του παιδιού της.

Όλα τα κολιέ μπορούν να συνδυαστούν με τα αντίστοιχα χρυσά ή λευκόχρυσα βραχιόλια της ίδιας σειράς κοσμημάτων ή ακόμα μπορούμε να κάνουμε διαφορετικούς συνδυασμούς αναλόγως το γούστο και το στυλ της κάθε μητέρας.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μανούλες και τις πιο θερμές ευχές από το kosmima24.gr !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου