Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ασημένια Κοσμήματα με αέρα…. Ιταλικό

Υπέροχα χρυσά κοσμήματα σε Boehme στυλ με ιταλική φινέτσα και υπογραφή. Το φετινό καλοκαίρι σε όλες τις πασαρέλες του εξωτερικού, αλλά και στα περιοδικά πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν αυτά τα ασημένια κοσμήματα.

Έξυπνες προτάσεις και λύσεις για δώρο στη φίλη, την κουμπάρα ή ακόμα και στον ίδιο σας τον εαυτό,θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων στο κατάστημά μας, στο kosmima24.gr




Πανέμορφο κολιέ από ασήμι 925, δίχρωμο, με εκλεπτισμένη επεξεργασία διαμανταρίσματος και αλυσίδα 50cm. Ένα κομψό κόσμημα, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ και να μετατρέψει τις εμφανίσεις σας σε ultra chic outfits. Το συγκεκριμένο ασημένιο κολιέ μπορείτε να το συνδυάσετε με αυτά τα υπέροχα δίχρωμα σκουλαρίκια….







από ασήμι 925 με διαφορετικά μοτίφ, αλλά στο ίδιο στυλ με το ασημένιο κολιέ.

Ασημένια κοσμήματα πρωτοποριακής τεχνοτροπίας και κατασκευής στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς για να είστε κομψές και φινετσάτες 24ώρες το 24ωρο.
  


Ένα μοναδικό, δίχρωμο κολιέ διπλής όψεως για να το συνδυάζετε ανάλογα με τα ρούχα σας και τη διάθεσή σας. 


Μπροστινή όψη
  



 Δεύτερη Όψη


Το ασημένιο κολιέ κάλλιστα μπορεί να συνδυαστεί με τα δίχρωμα ασημένια σκουλαρίκια 925



διπλής όψεως τα οποία μπορείτε να φορέσετε από την φορά του λευκού κεραμικού κάνοντας αντίθεση με το ασημένιο κολιέ φορεμένο από την όψη του από μαύρο κεραμικό. 


Δημιουργείστε ξεχωριστά και μοδάτα σετ κοσμημάτων χρυσών και ασημένιων, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα μέσα από μία τεράστια γκάμα από χρυσά και ασημένια κοσμήματα μόνο στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου