Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Παντρευτείτε με στυλ…



Από το μονόπετρο της πρότασης μέχρι τις βέρες και τα στέφανα για τον γάμο σας, το kosmima24.gr σας παρέχει τα πιο κομψά και μοντέρνα σχέδια σε χρυσά κοσμήματα και πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Ξεκινώντας από το μονόπετρο, καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα. Μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια σε λευκόχρυσο 18 καρατίων ή μονόπετρα με ημιπολύτιμες πέτρες 9 και 14 καρατίων είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε προσιτές τιμές.







Και τώρα η μεγάλη μέρα…..

Οι βέρες: Το χρυσό αυτό κόσμημα το οποίο θα σας ενώνει εφόρου ζωής και θα φέρει χαραγμένα τα ονόματά σας. Είτε είστε λάτρεις ενός κλασικού σχεδίου όπως οι κλασικές χρυσές βέρες είτε σας αρέσουν τα πιο μοντέρνα, αλλά και διαχρονικά σχέδια όπως οι δίχρωμες βέρες, σίγουρα θα βρείτε τη βέρα της αρεσκείας σας στο kosmima24.gr.

Διαλέξτε μαζί το σχέδιο που θα αντιπροσωπεύει τα δεσμά σας για το υπόλοιπο της ζωής σας κι αφήστε σε μας να κατασκευάσουμε τις βέρες των ονείρων σας από το ίδιο κράμα μετάλλων.    

Και για την ίδια τη μέρα τη γάμου μην ξεχνάτε πως σε εμάς θα βρείτε χειροποίητα στέφανα γάμου από ασήμι 925 ασημένια, επίχρυσα ή δίχρωμα για όλα τα γούστα.





Επειδή τη μεγάλη μέρα τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στη νύφη δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε μεριμνήσει για την ίδια την πρωταγωνίστρια παρέχοντάς της τα πιο καλαίσθητα και ποιοτικά σετ χρυσών ή λευκόχρυσων κοσμημάτων.  






Βρείτε λαμπερά κολιέ, κομψά βραχιόλια, εντυπωσιακά δαχτυλίδια και σκουλαρίκια που θα σας φωτίσουν ακόμα περισσότερο και φτιάξτε το δικό σας νυφικό σετ μόνο στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς με εγγύηση άριστης ποιότητας. Γιατί με το kosmima24.gr η πολυτέλεια είναι προσιτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου