Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ιδέες για δώρα από το kosmima24


Τώρα το kosmima24.gr φέρνει σε εσάς έξυπνες και προσιτές προτάσεις δώρων για τον αρραβώνα, τον γάμο, τη γέννηση, άλλα και δώρα για νέες μανούλες. Μέσα από μία ολοκαίνουρια κατηγορία «Προτάσεις δώρου» έχετε τ η δυνατότητα να επιλέξετε από μία ευρεία γκάμα προϊόντων, ασημένιες εικόνες για γάμο ή αρραβώνα, άλμπουμ φωτογραφιών με εικονογραφημένο υλικό και ασημένιες παιδικές κορνίζες σε ξεχωριστά σχέδια για να αποθηκεύετε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του μπέμπη ή της μπέμπας σας, σετ φαγητού για νεογέννητα, και άλλα βρεφικά αξεσουάρ...




Ασημένιες εικόνες

Μέσα από μία ευρεία γκάμα σε ασημένιες ιταλικές εικόνες με αναπαραστάσεις Αγίων και της Παναγίας σε ποικίλα μεγέθη αποκτήστε στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς την ασημένια εικόνα της επιλογής σας για δώρο γάμου ή αρραβώνα.




Άλμπουμ παιδικά για φωτογραφίες και ασημένιες κορνίζες


Για κάθε νέα μανούλα μαζί με ένα χειροποίητο χρυσό κόσμημα “mommy” 


ή ένα χειροποίητο χρυσό βραχιόλι “μαμά”  τώρα μπορείτε να προσφέρετε και ένα παιδικό άλμπουμ ή μία ασημένια κορνίζα για να φυλάξει τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του νεογέννητου μωρού της. Μέσα σε ένα πρωτότυπο άλμπουμ για φωτογραφίες με εικονογραφημένο υλικό και με τους ήρωες της Walt Disney, κάθε μανούλα μπορεί να βάλει τις φωτογραφίες από τς σημαντικότερες στιγμές του μωρού της (τη γέννηση, τη βάφτιση, τα πρώτα του βήματα, διάφορες όμορφες στιγμές στα πρώτα στάδια της ζωής του) δημιουργώντας ένα άλμπουμ σαν παραμύθι.

Μοναδικά παιδικά άλμπουμ για φωτογραφίες με ήρωες και εικονογραφημένες σελίδες




Βρεφικά αξεσουάρ

Μην ξεχνάμε ωστόσο και τα χαριτωμένα βρεφικά αξεσουάρ που μπορείτε να βρείτε σε ευρεία γκάμα πρωτότυπων σχεδίων στο kosmima24.gr. Χαριτωμένες πιπιλοπιάστρες, θήκες για πιπιλοπιάστρες και πιπίλες είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που θα βρείτε στα βρεφικά αξεσουάρ. 


Πιπιλοπιάστρες σε χαριτωμένα σχέδια



Το kosmima24.gr μην εφησυχάζοντας ποτέ και θέλοντας να σας προσφέρει πρωτότυπα σχέδια σε χρυσά κοσμήματα, αλλά κι έξυπνες λύσεις για δώρα φέρνει κοντά σας τις «Προτάσεις Δώρου» καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα για τις σημανικότερες στιγμές που σηματοδοτούν τη ζωή του καθενός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου