Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τα 8 must – have κοσμήματα για κάθε εποχή

Χρυσά κοσμήματα all time classic για κάθε περίσταση


Τα κοσμήματα πέρα από έναν κομψό τρόπο για να αναδείξετε το στυλ σας αποτελούν κι έναν τρόπο έκφρασης! Ένα χρυσό κόσμημα ή ένα αξεσουάρ δίνει έναν αέρα στις εμφανίσεις μας και αναδεικνύει τα σημεία που θέλουμε εμείς να τονίσουμε! Για κάθε εποχή υπάρχουν υπάρχουν κάποια musthave σχέδια σε κοσμήματα, τα οποία αν τα συνδυάσουμε έξυπνα μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ όμορφο look.




1. Κολιέ με μαργαριτάρια


Ένα από τα πιο all time classic κοσμήματα είναι τα κολιέ με πέρλες ή μαργαριτάρια! Σε μια βραδινή έξοδο με ένα πιο συμβατικό look ή με ένα μονόχρωμα φόρεμα μπορούμε να συνδυάσουμε τα αγαπημένο μας κολιέ με μαργαριτάρια. Η μόδα προστάζει τα μεγαλεπήβολα και εντυπωσιακά κολιέ για το λαιμό κι από αυτήν τη τάση δε θα μπορούσαν να λείπουν τα κολιέ με μαργαριτάρια.


Διπλό κολιέ με μαργαριτάρια και εντυπωσιακό λευκόχρυσο κούμπωμα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.




2. Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια

Τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια αποτελούν ένα διαχρονικό κόσμημα και είναι ιδανικά για κάθε εποχή και κάθε περίσταση. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με οποιοδήποτε look αναδεικνύοντας την πιο girly πλευρά του εαυτού σας!







3. Σκουλαρίκια με διαμάντια ή με πέτρες τύπου diamond (ζιργκόν)

Τα σκουλαρίκια με συνθετικές πέτρες πρωταγωνιστούν κάθε φορά που θα φορεθούν! Λόγω της λάμψης τους καταφέρνουν πάντα να κλέβουν τις εντυπώσεις και παράλληλα αν τονίζουν τα δυνατά σημεία του προσώπου μας.


Σκουλαρίκια με διαμάντια για chic εμφανίσεις



4. Βραχιόλια με μοτίφ

Ένα χρυσό βραχιόλι με μοτίφ και λεπτή αλυσίδα είναι μία cult επιλογή τόσο για κάθε μέρα όσο και για πιο επίσημες εμφανίσεις! Ένα λεπτό βραχιολάκι στον καρπό μας είναι η μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά... Ακόμα συνδυασμένο με ένα ρολόι χειρός μπορεί σίγουρα να απογειώσει το στυλ σας.




5. Γυναικείο ρολόι

Ένα επίχρυσο γυναικείο ή ασημένιο ρολόι είναι μια σίγουρη επιλογή κι ένα must have αξεσουάρ που είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα κοσμήματα (βλ. βραχιόλια με μοτίφ) μπορεί να απογειώσει το στυλ σας.




6. Χρυσό βραχιόλι – βέργα

Ένα χρυσό βραχιόλι τύπου «σωλήνας» είναι ένα κλασικό χρυσό κόσμημα το οποίο συνδυάζεται είτε με ένα επίσημο είτε με ένα πιο casual look προσδίδοντας έναν τόνο κομψότητας στην εμφάνισή σας.





7. Αλυσίδα λαιμού με charm ή μοτίφ


Ένα χρυσό κολιέ με ματάκι ή σταυρό ή ένα χαριτωμένο μοτίφ μπορεί να μετατρέψει και την πιο casual εμφάνιση! Ακόμη, αν συνδυάσετε κολιέ σε διάφορα μήκη σίγουρα θα κεντρίσετε τα βλέμματα κάνοντας το δικό σας προσωπικό fashion statement.




8. Χρυσά δαχτυλίδια

Τα χειροποίητα δαχτυλίδια σε διάφορα σχέδια συνδυασμένα μαζί είναι ένας total chic τρόπος να απογειώσετε και το πιο απλό σύνολό σας.





Τα χρυσά κοσμήματα είναι ο απόλυτος οδηγός για εντυπωσιακές εμφανίσεις κι εμείς στο kosmima24.gr φροντίζουμε να σας φέρνουμε τα πιο διαχρονικά αλλά και πρωτότυπα σχέδια σε χρυσά κοσμήματα προκειμένου να δημιουργήσετε τη δική σας μικρή συλλογή από χρυσά κοσμήματα που δε θα θέλετε να αποχωριστείτε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου