Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Pilgrim κοσμήματα για τις πιο προσωπικές σας στιγμές!

Pilgrim κοσμήματα για τις πιο προσωπικές σας στιγμές!

Ήταν ένα ζεστό βράδυ του Ιούνη. Ο Νίκος και η Άννα περίμεναν από στιγμή σε στιγμή να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η γυναίκα βρισκόταν ήδη στην αίθουσα τοκετού και ο Νίκος πηγαινοερχόταν φανερά αγχωμένος στον διάδρομο της κλινικής αναμένοντας να ακούσει τα πολυπόθητα νέα από τον γιατρό. Ανησυχούσε αν όλα πήγαιναν καλά με τη γυναίκα του και το μωρό που θα γεννούσε. Η ώρα περνούσε και ακόμη κανένα νεότερο. Τελικά ο γιατρός ξεπρόβαλε και του ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Ένα υγιέστατο κοριτσάκι συμπλήρωνε πλέον την οικογένειά τους!

Ο Νίκος τρελαμένος από τη χαρά του περίμενε να δει τις δυο γυναίκες της ζωής του. Τότε του ήρθε μια ιδέα! Να χαρίσει στην Άννα ένα υπέροχο προσωπικό δώρο που γνώριζε ότι είχε βάλει στο μάτι. Και τι καλύτερο από ένα κόσμημα; Εξάλλου η γυναίκα του ήταν λάτρης των μοντέρνων κοσμημάτων. Η ώρα ήταν ήδη περασμένη και τα καταστήματα είχαν κλείσει. Θυμήθηκε πως η Άννα επισκεπτόταν συχνά μια ιστοσελίδα με κοσμήματα και είχε βάλει στο μάτι ένα υπέροχο κολιέ και ένα βραχιόλι Pilgrim! Ήταν όντως πολύ φινετσάτα και μοντέρνα! Μπήκε από το κινητό του στη σελίδα αυτή και παρήγγειλε γρήγορα τα κοσμήματα που άρεσαν στην Άννα. «Αυτό κι αν θα ‘ναι ευχάριστη έκπληξη», σκέφτηκε. Λίγες μέρες αργότερα, φεύγοντας οικογενειακώς από το μαιευτήριο, ο Νίκος έδωσε το δώρο στη γυναίκα του. Η Άννα ενθουσιάστηκε με την έκπληξη που της επιφύλασσε ο άντρας της! Ένα υπέροχο επίχρυσο βραχιόλι Pilgrim κατασκευασμένο από ορείχαλκο και διακοσμημένο με διάφορα κίτρινα στοιχεία αλλά και πέτρες ήταν δικό της!
Τέτοιες αγαπημένες προσωπικές στιγμές είναι μοναδικές στη ζωή κάθε ανθρώπου. Γι’ αυτό και πρέπει να συνοδεύονται από κάτι τόσο ξεχωριστό και συγχρόνως, τόσο λαμπερό ώστε να είναι ικανό να προσδώσει την ιδιαιτερότητα που χρειάζεται.

Κοσμήματα-Kosmima24.gr

Όπως το προσφέρουν τα κοσμήματα Pilgrim που θα βρείτε σε εξαιρετικά προσιτές τιμές μέσα από το Kosmima24.gr! Ο δανέζικος οίκος κοσμημάτων είχε ως στόχο από τη βάση της δημιουργίας του να αναδείξει τον προσωπικό χαρακτήρα κάθε αγαπημένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Επενδύοντας στην αυθεντικότητα και τα αγνά συναισθήματα, κάθε συλλογή με κοσμήματα Pilgrim έχει να διηγηθεί μια ξεχωριστή ιστορία που αναζητά τον πρωταγωνιστή της.

Αυτός μπορείτε να γίνετε εσείς, επιλέγοντας το αγαπημένο σας Pilgrim κόσμημα από το Kosmima24.gr! Επισκεφθείτε το πληρέστερο ηλεκτρονικό κατάστημα της αγοράς και ανακαλύψτε υπέροχα κοσμήματα γυναικεία από ορείχαλκο που κυκλοφορούν σε πανέμορφους συνδυασμούς χρωμάτων ανάμεσα σε λευκό, χρυσό, ροζ ή μαύρο χρώμα, συνοδευόμενα από συνθετικές πέτρες. Απολαύστε σε εξαιρετικά μοντέρνα γραμμή με minimal βάση και πρωτοποριακό design, κολιέ, αλυσίδες ποδιού, βραχιόλια, δαχτυλίδια ή σκουλαρίκια μέσα από μια τεράστια ποικιλία σχεδίων που καλύπτουν κάθε προτίμηση.  

Γνωρίστε μέσα από το Kosmima24.gr τα υπέροχα κοσμήματα ενός διεθνώς αναγνωρισμένου και συνεχώς εξελισσόμενου brand, όπως ο οίκος Pilgrim. Κάντε τα δικά σας online σε μοναδικές τιμές από το Kosmima24 και επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή της παραγγελίας όπου επιθυμείτε σε πολυτελή συσκευασία δώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου